Geplaatst op

Wat is nu het verschil tussen werkkleding en bedrijfskleding?

Het verschil tussen werkkleding en bedrijfskleding wordt door veel mensen wel eens, over het hoofd gezien. Waardoor toch wat onduidelijkheid kan ontstaan waar je nou exact mee te maken hebt. Met als resultaat: dat niemand het verschil meer echt kan aanduiden en dat kan ik sommige situaties best vervelend.
In deze blog gaan wij je helemaal bijpraten over de verschillen, zodat jij ze nooit meer door elkaar haalt!
Hieronder lees je er meer over:
Verschil werkkleding en bedrijfskleding? Kijk eens naar de veiligheid
Wanneer je simpelweg het verschil werkkleding en bedrijfskleding wilt omschrijven, dien je goed naar de werkzaamheden te kijken, die een werknemer verricht. Werkkleding wordt gezien als kleding wat in principe gedragen kan worden in het geval, dat er direct veiligheidsrisico’s zijn, bijvoorbeeld: met laswerkzaamheden, of andere eventuele gevaarlijke werkzaamheden.
Deze kleding is dan ook volledig ontworpen volgens verschillende veiligheidscodes, zodat altijd aan de voorwaarden voldoet. Het investeren in beschermende kleding, is dan ook een investering op de gezondheid van je werknemers.
Tenslotte geldt het tegenovergestelde voor bedrijfskleding, dat is een soort kleding: wat dus gedragen kan worden zonder, dat er direct gevaren op de loer liggen. Bijvoorbeeld: op de zaak, of bij klanten op bezoek. Bij bedrijfskleding zit vaak ook nog een marketing achter met bijvoorbeeld: een leuke promotietekst op de rug, logo’s, etc.
Waardoor mensen kunnen zien, dat het om jouw onderneming gaat! Is het verschil werkkleding en bedrijfskleding inmiddels duidelijk? Dan is het nu zaak om je te vetellen waar je het kunt bestellen.
Werkkleding en bedrijfskleding is gemakkelijk online te bestellen
Het verschil werkkleding en bedrijfskleding is je duidelijk geworden? Dat is fijn! Echter is het ook belangrijk om over de gemakken van het online bestellen iets te weten. We leven immers in een maatschappij waar veel online te bestellen is, dus ook werkkleding, etc.
Zo hoef je als ondernemer nooit tijd vrij te maken om kleding te bestellen, oftewel je hebt lekker het gemak, dat alles voor je uithanden wordt genomen. En dat je ook sowieso kleding koopt bij een veiligheidsexpert, zodat je nooit een miskoop hebt.
En je werknemers wanner het nodig mocht zijn in een veilige outfit op pad kunt sturen, succes!